PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het veganistische/vegetarische starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Bekijk Pamela Anderson's nieuwe niets verhullende video

Je kunt mijn video niet in de bioscoop gaan bekijken. Dit is een undercoveronderzoek en we hebben dit project 'Kentucky Fried Cruelty' genoemd (vertaald: Kentucky's Gefrituurde Wreedheid). Het undercoveronderzoek onthult de wrede behandeling van dieren op fokkerijen en slachterijen die leveren aan Kentucky Fried Chicken (KFC) Amerika. De video laat tot in detail zien hoe vreselijk KFC kippen 'behandelt'. De kippen worden zó kreupel gemaakt dat ze niet eens meer kunnen lopen. Levende kippen worden in kokendhete watertanks ondergedompeld, terwijl ze nog volledig bij bewustzijn zijn en de helse pijn voelen. Werknemers van de Amerikaanse Moorefield slachterij maken kippen dood door ze tegen de muur te smijten en er bovenop te springen! Ik roep alle consumenten op om Kentucky Fried Chicken te boycotten. Laat KFC's bakjes gefrituurd kippenleed staan en zet alsjeblieft geen voet meer over de drempel van dit bedrijf tot ze besluiten met een paar eenvoudige veranderingen de behandeling van dieren te verbeteren.

Teken alsjeblieft de petitie hieronder. Je verklaart dan, net als ik en vele andere bezorgde consumenten over de hele wereld, dat je geen voet meer over de drempel van Kentucky Fried Chicken zet, totdat het bedrijf dierenwelzijn serieus neemt.

Natuurlijk help je dieren het allerbeste door ze niet meer op te eten, dus overweeg alsjeblieft eens om te proberen vegetarisch te gaan eten. Ik ben ook vegetariër geworden.

Teken deze petitie:

Ik verklaar hierbij dat ik Kentucky Fried Chicken boycot zolang het kippen verkoopt die gebroken vleugels en poten oplopen, waarvan de keel wordt doorgesneden en die in kokendhete watertanks worden gegooid, terwijl ze nog steeds in leven zijn en de helse pijn voelen.

 

Velden met een asterix (*) zijn verplichte velden

 
 
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

  

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl