PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het veganistische/vegetarische starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Red de beren!

PETA roept het Britse ministerie van Defensie op om geen berenhuiden meer te gebruiken voor de mutsen van de wachters van Buckingham Palace en in plaats daarvan de mutsen te produceren van luxueus nepbont.

Beren worden op een vreselijke manier gedood voor hun vacht. Ze worden neergeschoten tijdens jachtpartijen of zitten soms dagenlang vast in pijnlijke wildklemmen. Tijdens de jacht sterft een op de zeven beren niet onmiddellijk na te zijn neergeschoten. Sommige raken gewond en ontsnappen, waardoor ze later kunnen sterven door bloedverlies en verhongering. In sommige Canadese provincies zijn er geen restricties op het neerschieten van moederberen die een nest jongen hebben, waardoor hele berenfamilies tijdens jachtpartijen worden afgeslacht.


Ga voor meer informatie om beren te helpen naar PETA.nl

Een van de redenen waarom deze wrede traditie van berenhuidmutsen in ere wordt gehouden, is om toeristen te plezieren. Maar welke nationaliteit de toeristen ook hebben, de meesten gruwelen ervan als ze horen dat Groot-Brittannië, een land dat het fokken voor bont heeft verboden, schaamteloos het afslachten van Canadese beren steunt.

Al bijna twee eeuwen verklaart het Britse ministerie van Defensie de oorlog aan zwarte beren, terwijl ze niets doen om synthetische materialen ter vervanging te vinden. Zelfs toen PETA Europa hen een uiterst geavanceerd synthetisch materiaal overhandigde – afkomstig van vooraanstaande nepbontproducten uit de hele wereld en vervaardigd conform de specificaties van het Britse ministerie van Defensie – deed men er niets mee en wees het gebruik van de synthetische alternatieven met een slap excuus af.

Help mee! Neem alsjeblieft contact op met Barbara Follett, de Britse Minister van Toerisme, en kom vandaag nog op voor de beren!

Je brief wordt in het Engels naar minister Follett verzonden.

 
 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

Contact houden

Als medestander van PETA helpt u nu al om dierenlevens te redden. Om u te laten zien hoe we de giften van onze donateurs goed gebruiken en om u informatie te geven over manieren waarop u dieren kunt blijven helpen, inclusief hoe u lid kunt worden van PETA of bijdragen kunt overmaken om ons werk te steunen, kunnen we per post contact met u opnemen aan de hand van de gegevens die u in dit formulier heeft verstrekt.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen. U kunt de manier waarop we met u communiceren op elk gewenst moment wijzigen, inclusief om het aantal brieven dat we u sturen te verminderen of om u af te melden voor al onze communicatie. Neem daartoe hier contact met ons op. Huidige abonnees: u blijft e-mails ontvangen tenzij u zich daar hier uitdrukkelijk voor afmeldt.

Meld u aan voor de volgende e-mail:

   
  

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Beleid inzake gegevensbewaring      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl