PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het Veganistische Starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Emily Deschanel: dump zuivel!

Actrice Emily Deschanel is wellicht het best bekend als de ster van FOX's geliefde misdaaddrama Bones, maar buiten de televisie is ze een felle beschermer van dieren, overtuigd veganist en een meelevende moeder. In haar gloednieuwe onthulling voor PETA geeft Emily een blik achter de schermen van de wrede zuivelindustrie, waarin moederkoeien beroofd worden van de mogelijkheid om hun baby's lief te hebben en te verzorgen, omdat hun kalfjes kort na geboorte met geweld van hen worden weggerukt. Emily daagt alle moeders uit om na te denken over hoe hartverscheurend het moet zijn om als je baby wordt gestolen en wordt verkocht met een leven vol pijn en leed in het vooruitzicht.

Koeien produceren melk om dezelfde reden dat mensen doen: om hun jong te voeden. Maar de miljoenen koeien die op Nederlandse melkveebedrijven leven, worden in een vicieuze cirkel gedwongen van constant zwanger zijn – vaak door middel van kunstmatige inseminatie – zodat ze melk produceren voor menselijke consumptie. Vrouwelijke kalveren ondergaan het hetzelfde genadeloze lot als hun moeders: ze worden aangesloten op melkmachines en worden vaak medicijnen gegeven om ze te dwingen tot vier en een half keer zoveel melk te produceren als ze normaalgesproken zouden doen.

Naast dat de zuivelindustrie onbeschrijfelijk wreed is, zijn zuivelproducten gelinkt aan enkele van de grootste gezondheidskwalen van het land, waaronder hartkwalen, diabetes, kanker, astma, allergieën, overgewicht en meer.

Sluit je aan bij Emily en word veganist!

Strijd tegen wreedheid tegen dieren en blijf gezond door veganist te worden! Bestel uw gratis veganistisch starterspakket en bekijk de heerlijke, gezonde en zuivelvrije producten die beschikbaar zijn in de meeste supermarkten.

Beloof om veganist te worden!

Ik wil wreedheden tegen dieren stoppen door veganist te worden. Door dit te ondertekenen, beloof ik de wrede zuivelindustrie niet meer te steunen en veganist te worden.
 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

 
 

Contact houden

Als medestander van PETA helpt u nu al om dierenlevens te redden. Om u te laten zien hoe we de giften van onze donateurs goed gebruiken en om u informatie te geven over manieren waarop u dieren kunt blijven helpen, inclusief hoe u lid kunt worden van PETA of bijdragen kunt overmaken om ons werk te steunen, kunnen we per post contact met u opnemen aan de hand van de gegevens die u in dit formulier heeft verstrekt.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen. U kunt de manier waarop we met u communiceren op elk gewenst moment wijzigen, inclusief om het aantal brieven dat we u sturen te verminderen of om u af te melden voor al onze communicatie. Neem daartoe hier contact met ons op. Huidige abonnees: u blijft e-mails ontvangen tenzij u zich daar hier uitdrukkelijk voor afmeldt.

Meld u aan voor de volgende e-mail:

   

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Beleid inzake gegevensbewaring      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl