PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het veganistische/vegetarische starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Opgesloten tijgers geslagen met metalen buizen

Wilde dieren in het circus worden stelselmatig toegetakeld en geslagen om ze verwarrende en onnatuurlijke trucjes te laten doen. Videomateriaal dat op Texel is opgenomen bij circus Renaissance in augustus 2012, laat opgesloten tijgers zien die herhaaldelijk worden geprikt en geslagen met lange metalen buizen om ze vanuit hun kooi in de circustent te krijgen. Bekijk de video hier:

In oktober 2012 heeft de Nederlandse regering ingestemd met een verbod op wilde dieren in het circus, waarmee ze zich aansluit bij Bolivia, Griekenland, Oostenrijk, Paraguay en verschillende steden over de hele wereld.

Dieren in het circus brengen hun hele leven door in kleine kooien en lijden aan ernstige eenzaamheid, depressie en krijgen slechte verzorging. Tijgers, beren en olifanten zouden nooit poseren in pijnlijke en vreemde standjes zoals handstanden, zonder de constante angst om met de zweep, olifantenhaken (dit lijkt op een pook voor de openhaard) en metalen buizen geslagen te worden.

U kunt helpen! Beloof om nooit een kaartje te kopen voor een circus dat nog dieren gebruikt. Praat met familie en vrienden, vooral met degenen met kleine kinderen die van plan zijn daarheen te gaan. Vertel ze dat elk gekocht kaartje bijdraagt aan het ellendige leven van dieren.

 

Velden met een asterix (*) zijn verplichte velden

 
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
   
  

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl