Beloof nooit naar een circus met dieren te gaan

Wilde dieren in het circus worden stelselmatig toegetakeld en geslagen om ze verwarrende en onnatuurlijke trucjes te laten doen. Zoals te zien in deze video:

Dieren in het circus brengen hun hele leven door in kleine kooien en lijden aan ernstige eenzaamheid, depressie en krijgen slechte verzorging. Tijgers, beren en olifanten zouden nooit poseren in pijnlijke en vreemde standjes zoals handstanden, zonder de constante angst om met de zweep, olifantenhaken (dit lijkt op een pook voor de openhaard) en metalen buizen geslagen te worden.

U kunt helpen! Beloof om nooit een kaartje te kopen voor een circus dat dieren gebruikt. Praat met familie en vrienden, vooral met degenen met kleine kinderen die van plan zijn daarheen te gaan en deel deze video. Vertel ze dat elk gekocht kaartje bijdraagt aan het ellendige leven van dieren.

Door onderstaand formulier in te vullen, beloof ik om nooit een circus met dieren te bezoeken.

 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

 
 
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.