Beloof nooit naar een circus met dieren te gaan

Wilde dieren in het circus worden stelselmatig toegetakeld en geslagen om ze verwarrende en onnatuurlijke trucjes te laten doen. Zoals te zien in deze video:

Dieren in het circus brengen hun hele leven door in kleine kooien en lijden aan ernstige eenzaamheid, depressie en krijgen slechte verzorging. Tijgers, beren en olifanten zouden nooit poseren in pijnlijke en vreemde standjes zoals handstanden, zonder de constante angst om met de zweep, olifantenhaken (dit lijkt op een pook voor de openhaard) en metalen buizen geslagen te worden.

U kunt helpen! Beloof om nooit een kaartje te kopen voor een circus dat dieren gebruikt. Praat met familie en vrienden, vooral met degenen met kleine kinderen die van plan zijn daarheen te gaan en deel deze video. Vertel ze dat elk gekocht kaartje bijdraagt aan het ellendige leven van dieren.

Door onderstaand formulier in te vullen, beloof ik om nooit een circus met dieren te bezoeken.

 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

 
 

Contact houden

Als medestander van PETA helpt u nu al om dierenlevens te redden. Om u te laten zien hoe we de giften van onze donateurs goed gebruiken en om u informatie te geven over manieren waarop u dieren kunt blijven helpen, inclusief hoe u lid kunt worden van PETA of bijdragen kunt overmaken om ons werk te steunen, kunnen we per post contact met u opnemen aan de hand van de gegevens die u in dit formulier heeft verstrekt.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen. U kunt de manier waarop we met u communiceren op elk gewenst moment wijzigen, inclusief om het aantal brieven dat we u sturen te verminderen of om u af te melden voor al onze communicatie. Neem daartoe hier contact met ons op. Huidige abonnees: u blijft e-mails ontvangen tenzij u zich daar hier uitdrukkelijk voor afmeldt.

Meld u aan voor de volgende e-mail: