PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het Veganistische Starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Word veganist deze feestdagen samen met Paul McCartney

De feestdagen zijn een tijd voor familie, dankbaarheid en natuurlijk eten! Dit jaar verzoekt Paul McCartney je om "nee, bedankt" te zeggen tegen kalkoen en "ja, graag" tegen een heerlijke maaltijd die vrij is van wreedheid. Paul is geen onbekende in de wereld van maaltijden zonder vlees – zijn indrukwekkende voice-over van PETA's "Glazen muren"-video toont zijn mening over "Als slachthuizen glazen muren zouden hebben, zou iedereen vegetariër zijn". Ieder jaar worden miljoenen kalkoenen gefokt en gedood voor hun vlees, waarbij er ieder jaar alleen al tijdens de kerst in de UK meer dan 10 miljoen kalkoenen gedood worden. Paul heeft zich nogmaals aangesloten bij PETA om deze wreedheid van het kerstmenu te halen:

Weet je niet waar je moet beginnen bij het plannen van een veganistisch kerstmenu tijdens deze feestdagen? Bekijk dan deze heerlijke alternatieven die vrij zijn van wreedheid en overrompel je familie en vrienden met vleesloze maaltijden en leg vervolgens de veggie eed af.

Beloof om veganist te worden
Als je beter wilt eten, je een beter gevoel wilt krijgen en wilt stoppen met het steunen van wreedheid tegen kippen, varkens, koeien, vissen en andere dieren die gefokt worden voor voedsel, onderteken dan de eed en beloof om veganist te worden.
 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

 
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
   

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl