PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het Veganistische Starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Beloof om vrij van wreedheid te zijn

Terwijl je dit leest, sterven duizenden muizen, ratten, katten, honden, konijnen, apen en andere dieren voor wrede en onnodige medische experimenten en experimenten om producten te testen. In feite worden elke minuut 219 dieren gedood in laboratoria in de US en sterven in Nederland meer dan een half miljoen dieren per jaar nadat er op ze is geëxperimenteerd. Ze sterven een pijnlijke en eenzame dood, zonder een zachte aanraking of een troostend woord. De studie van dieren leert ons niets over de gezondheid van mensen omdat dieren op een andere manier absorberen, metaboliseren en stoffen uitscheiden. De waarheid is dat het testen op dieren een slechte wetenschap is: het is onbetrouwbaar en onnodig.

U kunt degenen die verantwoordelijk zijn voor deze wrede testen onder druk zetten door onderstaande eed af te leggen en u aan te sluiten bij de duizenden bezorgde consumenten die weigeren producten te kopen van bedrijven die dieren mishandelen.

Hoe weet u welke bedrijven en producten vrij zijn van wreedheid? Gebruik PETA US’ online te doorzoeken database (Engelstalig) om te weten te komen welke producten worden gemaakt zonder op dieren getest te zijn.

Leg de eed af

Dierproeven zijn wreed en onnodig. Door ondertekening van deze eed, weiger ik om mijn geld uit te geven aan ondernemingen die dieren laten lijden voor hun producten of die bedrijven steunen die dieren mishandelen.

 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

 
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
   

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl