PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het veganistische/vegetarische starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Jessica-Jane Clement: "Wie mooi wil zijn, hoeft geen pijn te veroorzaken"

Brits model Jessica-Jane Clement, een van de meest sexy vrouwen volgens FHM magazine, is vastbesloten om te helpen dierproeven voor cosmetica te stoppen. In haar prachtige nieuwe advertentie voor PETA vragen Jessica-Jane en haar net zo mooie metgezel Sammy met klem aandacht voor de dreiging die het EU-2013 verbod op de verkoop van van diergeteste cosmetica te wachten staat. Als het verbod niet wordt uitgevoerd zoals gepland, zullen bedrijven die konijnen als Sammy en duizenden ratten, muizen en cavia's gebruiken in wrede en totaal overbodige experimenten, winst blijven maken door de verkoop van hun producten in Europa.

Dierproeven voor cosmetica en haar ingrediënten zijn illegaal in de EU maar totdat het 2013 verbod in werking treedt, kunnen bedrijven dierenproeven buiten de EU blijven uitvoeren en hun producten hier verkopen. Honderden meelevende en progressieve bedrijven vermijden dierproeven al door gebruik te maken van duizenden veilige, reeds goedgekeurde cosmetische ingrediënten die beschikbaar zijn om fantastische producten te maken die net zo vriendelijk zijn voor dieren als zij voor ons zijn. Schandelijk genoeg voeren echter enkelen in de cosmetica industrie druk uit op de Europese Commissie om het verboden uit te stellen of een compromis te sluiten.

PETA en haar zusterorganisaties hebben al duizenden protestbrieven ingediend van bezorgde burgers die het verbod steunen. Schaar je alstublieft achter deze mensen. Neem contact op met de Vice-president Maroš Šefčovič om hem te laten weten dat de inwoners van Europa geen vertraging, compromis en diergeteste cosmetica willen.

 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

 
 

Contact houden

Als medestander van PETA helpt u nu al om dierenlevens te redden. Om u te laten zien hoe we de giften van onze donateurs goed gebruiken en om u informatie te geven over manieren waarop u dieren kunt blijven helpen, inclusief hoe u lid kunt worden van PETA of bijdragen kunt overmaken om ons werk te steunen, kunnen we per post contact met u opnemen aan de hand van de gegevens die u in dit formulier heeft verstrekt.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen. U kunt de manier waarop we met u communiceren op elk gewenst moment wijzigen, inclusief om het aantal brieven dat we u sturen te verminderen of om u af te melden voor al onze communicatie. Neem daartoe hier contact met ons op. Huidige abonnees: u blijft e-mails ontvangen tenzij u zich daar hier uitdrukkelijk voor afmeldt.

Meld u aan voor de volgende e-mail:

   
  

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Beleid inzake gegevensbewaring      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl