PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl
Campagnes Actie alarm Mediacentrum Over PETA Donateur worden
Zoek
Hoofdrubrieken
Meld u aan voor
e-mailupdates
Sluit je aan bij het Vrijwilligers Netwerk!
Download het Veganistische Starterspakket
Flyers
Neem Contact Op
Verwante informatie in andere talen
PETA.org PETA.org
PETALatino.com PETALatino.com
PETA.de PETA.de
PETAFrance.com PETAFrance.com
PETA.org.uk PETA.org.uk
PETAIndia.com PETAIndia.com
PETA Azië-Oceanië

Volg ons: Facebook

Uggie wil dat je adopteert, nooit koopt


Uggie, de 10-jaar oude Jack Russell terriër is de ster in de multi-Oscar-winnende kaskraker The Artist. Hij helpt nu dieren door in een gloednieuwe PETA-advertentie te verschijnen.

Toen Uggie nog een puppy was, werd hij door zijn eerste twee verzorgers weggedaan omdat ze hem te energiek en te wild vonden. Uggie was op weg naar een dierenasiel, toen een vriend van hondentrainer Omar von Muller hem vertelde over de levendige Jack Russell terriër.

Omar besloot om Uggie in huis te nemen, werd verliefd op de kleine hond en besefte al snel dat Uggie een gave had.

In Nederland komen elk jaar tienduizenden dakloze honden en katten in dierenasielen terecht en duizenden van hen kwijnen in kooien weg in afwachting van adoptie.

Uggie wil dat zijn fans weten dat met het kopen van een dier uit een dierenwinkel of bij een fokker, een plek wordt ingenomen van een dier dat wacht in een asiel en recht heeft op een liefdevol gezin, net als hij. Je kunt net als Uggie helpen te voorkomen dat dieren dakloos worden door de onderstaande belofte te ondertekenen.

Onderteken de belofte

Ik wil helpen een einde te maken aan dakloze dieren. Door hieronder met mijn naam te ondertekenen, beloof ik geboortebeperking bij dieren te ondersteunen door mijn huisdieren te laten steriliseren of castreren, anderen te informeren over het belang van sterilisatie en castratie en nooit een dier bij een fokker of uit een dierenwinkel te kopen.

 

Velden met een asterisk (*) zijn verplichte velden

 
 
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
   

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.nl